Over mij

Omdat mijn hart ligt bij het kappersvak heb ik van 2019 tot 2020 de Nederlandse Kappers Opleiding gedaan en deze blij afgesloten met een diploma.

In mijn geboorteland was ik sportief bezig op hoog niveau met damesvoetbal. Een sport die ik vanwege tijdgebrek helaas niet meer beoefen. Wel ga ik nog een aantal keren per week naar de sportschool om mijn conditie op peil te houden. Daarnaast ben ik erg creatief en maak graag decoraties.

Mijn passie ligt al van jongs aan bij het kappersvak en mij droom is altijd geweest om een eigen kapsalon te hebben. Als kind sprak ik daar al vaak met mijn moeder over. In Eritrea heb ik gedurende 5 jaar met heel veel plezier een eigen kapsalon gehad. Je hebt met veel verschillende mensen contact en ik kan mijn eigen sfeer maken. Gezelligheid speelt daarbij ook een grote rol. Door mensen mooi te maken gaan ze vaak tevreden en voldaan en in een goed humeur weer de zaak uit. Als eigen ondernemer kan ik mijn eigen stempel op de zaak drukken. Ik kan zo mijn zakelijke en menselijke eigenschappen goed benutten. Nu ik in Nederland woon, zie ik hiervoor dan ook goede mogelijkheden. Het is ook een vak waarvan ik weet dat ik er goed in ben en heb dat ook al op diverse plaatsen kunnen bewijzen.